Utilizatorii de Galaxy Note 4 se pregătesc să primească Android 5.0 Lollipop

Utilizatorii de Galaxy Note 4 se pregătesc să primească Android 5.0 Lollipop

Anunţat deja de foarte mult timp, Android 5.0 Lollipop ar trebui să poată fi instalat în doar câteva zile de utilizatorii de Galaxy Note 4.

Ca în fiecare an când Google lansează o nouă versiune de Android, prea puţini posesorii de smartphone-uri reuşesc să-l vadă instalat pe al lor telefon printr-un banal update. Nici măcar nu contează cât de recent este dispozitivul pe care l-aţi achiziţionat cu un efort financiar semnificativ.

Încercând să întruchipeze o excepţie de la regulă, cei de la Samsung fac eforturi semnificative pentru a aduce Android 5.0 Lollipop măcar pe aparatele lor premium. În urmă cu câteva zile de exemplu, aflam că reuşea să facă saltul până la Lollipop după o perioadă semnificativă de aşteptări. A venit acum momentul pentru ca posesorii de Note 4 să se bucure de un tratament similar.

În urmă cu câteva săptămâni a început să circule pe internet un grafic detaliat cu momentul în care noile versiuni de Android ar fi urmat să ajungă pe cele mai importante telefoane ale sud coreenilor. Pe respectiva listă, ,,începutul lui 2015” erau cuvintele de ordine. Având în vedere că se încheie în curând luna ianuarie, puteţi deja să vă pregătiţi de celebrare, după spusele celor de la Sammobile. În întărirea acestor zvonuri, respectiva publicaţie online a descoperit mai multe manuale de utilizator actualizate pentru terminale Galaxy Note 4 cu numele de cod SM-N910F, SM-N910C şi SM-N910H ce includ referinţe la funcţii noi din Lollipop. De cele mai multe ori, acele modificări la documentaţie nu sunt făcute decât cu o perioadă foarte scurtă înaintea începerii propagării actualizării.

Ca de fiecare dată în astfel de situaţii, în primul rând vor avea parte de update-uri cei care folosesc phablet-uri deblocate, achiziţionate ,,la liber”. În cazul în care al vostru Galaxy Note 4 a fost cumpărat printr-un operator de telefonie, va trebui să mai aşteptaţi câteva săptămâni până când respectiva companie realizează nişte teste şi îşi dă acordul în legătură cu aplicarea actualizării în cauză.

Citește și: