Următorul DLC pentru Arkham Knight te va face melancolic

Următorul DLC pentru Arkham Knight te va face melancolic

Dacă aţi fost un fan al vechilor filme cu Batman, noul DLC pentru Arkham Knight vă va trezi un sentiment de melancolie.

Batman reprezintă o parte foarte importantă din cultura populară a ultimelor câteva zeci de ani. A fost subiectul câtorva seriale de animaţie, a câtorva filme şi a multor dezbateri. În continuare există foarte mulţi care sunt de părere că Michael Keaton este adevăratul Batman. Cu toate că trilogia lui Christopher Nolan este cea mai impresionantă reprezentare a super eroului pe marele ecran, modul în care Keaton a interpretat respectivul rol în 1989 a fost mai convingâtor pentru unii.

Pentru că cei mai tineri dintre noi probabil că nici nu au văzut reprezentarea lui Tim Burton, pentru a celebra 25 de ani de la lansarea acelui film cu Batman, Rocksteady Studios a anunţat un nou DLC pentru Arkham Knight. Deşi în continuare există probleme grave cu versiunea de PC a jocului lansat în urmă cu câteva săptămâni, dacă aţi cumpărat varianta pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în curând veţi avea un nou motiv de bucurie.

DLC-ul anunţat astăzi pentru Arkham Knight va fi disponibil începând cu luna August. Acesta va putea descărcat gratuit de cei care au investit 40 de dolari în Season Pass, dar ar trebui să aibă şi un preţ standalone care momentan nu a fost făcut public. Ca şi conţinut, pe lângă Batmobilul şi costumului lui Batman din filmul omonim lansat în 1989, veţi avea două melodii noi şi alte şase costume speciale pe care le puteţi folosi în diverse circumstanţe. În această categorie intră 1990’s Catwoman, Original Batman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, 1970’s Batman şi Arkham Nightwing. În ceea ce priveşte fascinţia voastră pentru Batgirl, acela este un DLC separat descărcabil până la finele acestei luni.

Citește și: