Batman: Arkham Knight nu va putea fi jucat decât după un download consistent

Batman: Arkham Knight nu va putea fi jucat decât după un download consistent

După cum se întâmplă deja de câţiva ani, nici nu va putea fi jucat imediat după ce l-aţi achiziţionat, cel puţin pe PlayStation 4.

Mâine se va lansa oficial noul Batman: , unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, amânat deja de mai mult ori. Acesta va fi disponibil pentru toţi utilizatorii de PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Există totuşi două veşti proaste pentru cei care aşteptau cu interes acest titlu. În primul rând, varianta Batman: Arkham Knight Limited Edition va ajunge la primii cumpărători abia pe 15 iulie, chiar dacă aceştia se vor putea juca versiunea digitală începând de marţi, 23 iunie.

A doua veste proastă vizează utilizatori de PlayStation 4. Pentru a se putea juca, aceştia vor fi nevoiţi, imediat după ce au introdus discul în consolă, să descarce un day one patch. Având în vedere că are 3,5 GB, în funcţie de viteza conexiunii la internet, aşteptare poate fi semnificativă şi frustrantă. Deşi acesta va fi obligatoriu, printre multe soluţii la probleme de stabilitate şi performanţă, merită să ştiţi că acesta va introduce în joc funcţia Rival Points şi skin-ul original de Batman.

Nu se ştie momentan dacă un patch de o dimensiune similară va fi obligatoriu pentru posesorii de Xbox One sau PC.

În altă ordine de idei, astfel de update-uri substanţiale au devenit standard în industrie deja de câţiva ani. Ele reprezintă cea mai facilă cale pentru ca dezvoltatorii să adauge un volum substanţial de funcţii noi şi soluţii la diverse probleme ce au fost descoperite după ce discurile au fost împachetate şi livrate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: