Un Samsung Galaxy S6 a fost livrat cu bateria gata umflată

Un Samsung Galaxy S6 a fost livrat cu bateria gata umflată
Alexandru Puiu
06:22 11.05.2015

Deşi nu este prima oară când auzim de un Galaxy S explodat, acesta e primul caz de  cu bateria umflată care nici măcar nu a implicat utilizarea unui încărcător dubios.

În 99% din cazuri, experienţa deschiderii cutiei cu noul tău telefon este o experienţă incredibil de plăcută. Toate accesoriile şi modul în care sunt aranjate reuşesc să te entuziasmeze într-un mod autentic. Pragmatic vorbind, m-aș enerva să văd că lipseşte un cablu dintr-o astfel de cutie. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă noul meu smartphone ostentativ de scump mi-ar fi livrat cu bateria umflată.

Un internaut care a comandat în urmă cu câteva zile un Galaxy S6 a primit telefonul în starea ilustrată mai jos. La o privire mai atentă a fost evident că bateria din interiorul acestuia, ce ar trebui să nu fie detaşabilă, și-a mărit dimensiunile. Repercusiunile respectivului eveniment au constat în îndepărtarea ecranului şi a carcasei din spate de rama metalică.

galaxy-s6-battery-640x360

Deşi momentan nu ştie nimeni cu s-a putut întâmpla aşa ceva, nu vreau să mă gândesc la riscurile la care era expus noul proprietar dacă telefonul ar fi explodat la zece minute după ce a fost livrat. În mod nesurprinzător, au sperat ca povestea să treacă neobservată. I-au livrat la scurt timp un nou telefon respectivei persoane şi, probabil, au declanşat un set de investigaţii interne pentru a afla circumstanţele cazului neobişnuit.

În retrospectivă, nu este prima oară când auzim de astfel de baterii explodate, dar cele mai multe cazuri vizau telefoane vechi cu baterii uzate sau smartphone-uri care au fost încărcate în mod constant folosind încărcătoare neoriginale.

 

Comentarii
loading...