Uncharted 4 primeşte o dată oficială de lansare pe PS4

Uncharted 4 primeşte o dată oficială de lansare pe PS4

Fanii seriei Uncharted, disponibilă exclusiv pe PlayStation, se vor bucura să afle data de lansare oficială pentru noul Uncharted 4 A Thief’s End.

Se lucrează de foarte mult timp la Uncharted 4. Cam din momentul în care s-a lansat oficial PlayStation 4, de atunci fanii seriei dezvoltate de Naughty Dog au început să viseze la o ediţie next gen de Uncharted. Conform ultimelor zvonuri, mulţi au crezut că aceasta va ajunge în mâinile gamerilr până la finele acestui an. Se pare însă că nu va fi deloc aşa.

Sony a confirmat printr-un comunicat oficial că noul Uncharted 4 A Thief’s End va fi lansat pe 18 martie 2016. Pe lângă ediţia standard a titlului, pe care o veţi putea probabil achiziţiona şi în variantă digitală, japonezii au anunţat şi două ediţii speciale ale aceluiaşi titlu. Prima este intitulată simplu Special Edition şi va avea un preţ de 80 de dolari. Aceasta va include jocul original pe Blu-ray, o carcasă din oţel creată de Alexander “That Kid Who Draws” Iaccarino, o carte de 48 de pagini cu desene care au stat la baza jocului, un stick sheet şi puncte Naughty Dog.

Al doilea set limitat va purta numele  Libertalia Collector’s Edition şi va duce preţul jocului până la 120 de dolari. Acesta din urmă va include tot ce am detaliat mai sus în Special Edition plus o figurină Nathat Drake realizată cu un grad ridicat de precizie cu o înălţime de 30 de centimetri. Aceasta din urmă va fi realizată de cei de la Gentle Giant. La capitolul bonsuri în format digital, veţi beneficia de trei costume noi pentru multiplayer, două texturi exclusive pentru arme, o pălărie Henry Avery Sigil şi un set de Madagascar Sidekick.

Aparent, va exista şi o ediţie digitală Deluxe a jocului ce va debloca câteva DLC-uri ce urmează să fie lansate ulterior. Printre acestea se vor număra noi misiuni single-player şi câteva componente multiplayer. Aceasta ediţie va avea un preţ de 80 de dolari.

Citește și: