06 iun. 2015 | 09:00

Uncharted se reinventează pentru PlayStation 4 sub forma unei antologii [VIDEO]

VIDEO
Uncharted se reinventează pentru PlayStation 4 sub forma unei antologii [VIDEO]

Cu numele complet de Uncharted: The Nathan Drake Collection, aceasta va fi o antologie formată din toate jocurile seriei optimizate pentru PlayStation 4.

Este aproape imposibil să fi avut vreodată un PlayStation 3 în casă şi să nu vă fi jucat măcar câteva minute, dacă nu câteva ore de . Jocul de aventură este incredibil de atractiv şi chiar şi în urmă cu cinci ani avea o grafică impresionantă.

În timp ce cei de la Naughty Dog ne pregătesc o nouă aventură a lui Nathan Drake pentru PlayStation 4 sub forma Uncharted 4, acelaşi dezvoltator şi-a propus să vă ofere întreaga serie Uncharted într-un format remastered pentru consola next-gen a celor de la Sony. Având în vedere că Uncharted: The Nathan Drake Collection va fi lansat în 2015, iar , putem spune că această antologie vă va face aşteptarea mai uşoară. În plus, vă va da ocazia să retrăiţi toate misiunile acestui ,,Indiana Jones” la rezoluţie Full HD 1080p cu 60 de cadre pe secundă.

În total va fi vorba de trei jocuri incluse într-un singur pachet, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves şi Uncharted 3: Drake’s Deception. Pe lângă rezoluţia sporită, aceste iteraţii ale jocurilor vor include texturi de calitatea mai bună, modele şi lumini mai naturale. Un nou sistem de trofee a fost de asemenea introdus.

Uncharted: The Nathan Drake Collection va fi lansat oficial pe 9 octombrie 2015, dar dacă vă angajaţi la o precomandă pentru versiunea digitală, veţi avea parte încă de astăzi de câteva beneficii. În primul rând, vi se va debloca accesul la o temă dinamică pe care o puteţi folosi pentru ecranul principal de la PlayStation 4. În al doilea rând, in-game, veţi avea în arsenal un AK-47 şi şi două pistoale 92F aurii. Vor fi incluse şi câteva costume clasice pentru personajul principal al campaniei single player, dacă aveţi o fascinaţie pentru particularităţile estetice.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele