Anduranţă extremă: Galaxy S6 călcat de un Tesla Model S [VIDEO]

, 14 Apr, 05:41

Galaxy S6 pare să fie favoritul amatorilor de , având în vedere că-l putem vedea până şi călcat de o maşină Tesla Model S.

În ultimele săptămâni cred că am văzut mai puţine review-uri la decât clipuri în care respectivele dispozitive au fost sacrificate de dragul vizualizărilor pe YouTube. În curând, orice asociere dintre cuvinte aleatorii şi Galaxy S6 va genera un rezultat pe YouTube sub forma unui test de rezistenţă. Dacă această afirmaţie vi se pare absurdă, este suficient să vă uitaţi la un clip în care cineva sparge nuci cu cele mai noi smartphone-uri Samsung pentru a vă da seama că nu există nici o limită.

Pe aceeaşi idee, din seria testelor mai agresive cu Galaxy S6, mai jos puteţi vedea că respectivul gadget este călcat de un Tesla Model S. Respectiva maşină a fost aleasă probabil pentru că şi aceasta reprezintă o căutare la modă pe Google. În mare parte, rezultatele sunt previzibile, până la un moment dat. Pentru că sud coreeni au optat pentru sticlă în construcţia noilor sale vârfuri de gamă, aceasta se face ţăndări. Partea surprinzătoare este că, deşi aspectul estetic al aparatului nu e foarte atrăgător după interacţiunea cu maşina, acesta continuă să funcţioneze.

În definitiv, cei care se orientează către achiziţia unui Galaxy S6, se pot mândri cu rezistenţa noului lor telefon. Din păcate, stratul de protecţie Gorilla Glass 4 de pe ambele feţe nu este foarte andurant.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail