Un student și-a transformat frigiderul în GameBoy

Un student și-a transformat frigiderul în GameBoy
18:01 13.09.2015

Un student din Canada a reușit să transforme frigiderul din camera sa de cămin într-un GameBoy.

Mulți dintre cei care stau la cămin preferă să pună diverse autocolante și magneți pe ușile frigiderelor lor. Nu și Daniel D’Entremont, însă. Studentul din Canada și-a demonstrat creativitatea și pricepeprea reușind să transforme ușa frigiderului său într-un GameBoy de dimensiuni mari. Doar ușa frigiderului a fost afectată, după cum spun cei de la Slashgear, interiorul rămânând intact în urma procesului. Astfel, acesta va funcționa în continuare precum un frigider, fără ca performanțele GameBoy-ului să fie afectate.

Deși avem de-a face cu un frigider de mici dimensiuni, experiența este probabil una pe care orice pasionat de jocuri electronice ar dori să o încerce. Butoanele au fost făcute din lemn, iar display-ul este unul recuperat de pe un monitor foarte vechi. În spatele frigiderului a fost montat Raspberry Pi 2, iar sistemul rulează un emulator de GameBoy.

Care este partea cea mai bună? Canadianul a încărcat instrucțiuni pe internet, așa că dacă aveți câteva ore la dispoziție (în acest caz a fost nevoie, după cum declară studentul, de aproximativ nouă ore), vă puteți construi propriul dispozitiv de gaming folosind ușa frigiderului. Puteți citi mai multe despre Cold Boy accesând acest link.