Un student și-a transformat frigiderul în GameBoy

Un student și-a transformat frigiderul în GameBoy

Un student din Canada a reușit să transforme frigiderul din camera sa de cămin într-un GameBoy.

Mulți dintre cei care stau la cămin preferă să pună diverse autocolante și magneți pe ușile frigiderelor lor. Nu și Daniel D’Entremont, însă. Studentul din Canada și-a demonstrat creativitatea și pricepeprea reușind să transforme ușa frigiderului său într-un GameBoy de dimensiuni mari. Doar ușa frigiderului a fost afectată, după cum spun cei de la Slashgear, interiorul rămânând intact în urma procesului. Astfel, acesta va funcționa în continuare precum un frigider, fără ca performanțele GameBoy-ului să fie afectate.

Deși avem de-a face cu un frigider de mici dimensiuni, experiența este probabil una pe care orice pasionat de jocuri electronice ar dori să o încerce. Butoanele au fost făcute din lemn, iar display-ul este unul recuperat de pe un monitor foarte vechi. În spatele frigiderului a fost montat Raspberry Pi 2, iar sistemul rulează un emulator de GameBoy.

Care este partea cea mai bună? Canadianul a încărcat instrucțiuni pe internet, așa că dacă aveți câteva ore la dispoziție (în acest caz a fost nevoie, după cum declară studentul, de aproximativ nouă ore), vă puteți construi propriul dispozitiv de gaming folosind ușa frigiderului. Puteți citi mai multe despre Cold Boy accesând acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: