Un nou trend apărut pe internet te-ar putea costa mii de lei

Un nou trend apărut pe internet te-ar putea costa mii de lei

Se numește ”extreme phone pinching” și este unul dintre cele mai bizare trenduri pe care le-am putut vedea în ultimul timp.

Pe parcursul timpului am avut ocazia de a vedea numeroase provocări ciudate pe rețelele sociale. De cele mai multe ori, acestea implicau unele riscuri pentru cauze nobile, pentru a obține anumite cadre frumoase sau pentru a realiza unele mișcări impresionante. În cazul de față, însă, riscurile nu se justifică în absolut niciun fel. ”Extreme phone pinching” este cel mai nou și mai ciudat trend, și v-ar putea costa sute de dolari.

”Extreme phone pinching” implică ținerea telefonului cu doar două degete și apoi plasarea acestuia în cele mai periculoase locuri posibile, precum marginile unor balustrade sau marginile unor stânci. Conform site-ului Mirror, trendul extrem de ciudat a fost pornit de o trupă denumită Twenty One Pilots. În urmă cu puțin timp, membrii acesteia au început să posteze videoclipuri în care își riscau telefoanele de sute de dolari.

Din păcate, acest lucru a devenit din ce în ce mai popular, având acum prorpriul hashtag pe Twitter (#extremephonepinching). După cum era de așteptat, mulți oameni nu sunt foarte încântați, pe Twitter fiind postate numeroase comentarii în care posesorii de dispozitive mobile își exprimau dezacordul. Dacă țineți la dispozitivele voastre, ar fi cel mai bine, însă, să uitați de ”extreme phone pinching”

Citește și:
Etichete: