10 aug. 2015 | 18:17

Un nou teaser Star Wars ne arată cât de puternic va fi Imperiul în noul film

ENTERTAINMENT
Un nou teaser Star Wars ne arată cât de puternic va fi Imperiul în noul film

O nouă reclamă pentru filmul Star Wars: The Force Awakens ne prezintă un cadru impresionant cu forțele Imperiului Galactic.

Deși se părea că la sfârșitul Episodului 6 Imperiul Galactic ar urma să se prăbușească, o nouă reclamă pentru filmul Star Wars: The Force Awakens dovedește contrariul. Acesta nu are decât 30 de secunde și este alcătuit în mare parte din cadre incluse în celelalte trailere. Pe lângă acestea, însă, avem de-a face cu o serie de imagini în care apar trupele imperiale și care ne-ar da de înțeles că acesta ar putea, totuși, reprezenta o amenințare serioasă la dresa independenței diverselor sisteme.

Stormtrooper-ii din trailer apar în GIF-ul de mai sus creat de publicația Polygon. Luna trecută, în cadrul Comic Con, echipa din spatele filmului a prezentat un trailer care a redat încrederea în film multor. Imaginile au fost colectate din timpul filmărilor și au rolul de a arăta publicului că franciza va păstra același stil pe care fanii îl adoră.

J.J. Abrams a vorbit personal despre faptul că nu se va baza atât de mult pe efectele speciale, ci se va folosi cât mai mult de efecte practice, precum păpuși, costume sau nave uriașe. Chiar și actorii originali au spus cât de mândri sunt de noul film. Star Wars: The Force Awakens va ajunge în cinematografe în luna decembrie.