Un nou Rock Band va fi lansat pentru PlayStation 4 şi Xbox One

Un nou Rock Band va fi lansat pentru PlayStation 4 şi Xbox One

Populara serie de jocuri Rock Band va fi modernizată odată cu lansarea unei noi versiuni pentru console next-gen, PlayStation 4 şi Xbox One.

În urmă cu câţiva ani, aproape fiecare dintre noi şi-a demonstrat la un moment dat performanţa la Guitar Hero sau Rock Band folosind o chitară de jucărie. Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că pentru acel tip de jocuri, v-aţi înşela, cel puţin aceasta este părerea celor de la Harmonix Music Systems.

Au trecut aproape trei ani de la lansarea ultimului Rock Band. Între timp, deşi compania Harmonix a mai lucrat la câteva jocuri construite în jurul ideii de ritm muzical, se pare că va reveni în curând la seria de lansării care a făcut-o populară. Marea diferenţă va consta în faptul că iminentul titlu va fi dedicat exclusiv consolelor next-gen, Microsoft Xbox One şi Sony PlayStation 4.  Această informaţie a fost confirmată, pentru Bloomberg, de o sursă apropiată de subiect care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Speculaţiile legate de un nou Rock Band a fost iniţiate pentru prima oară de cei Harmonix în urmă cu câteva săptămâni. La momentul respectiv, după o pauză de aproximativ 21 de luni, am văzut lansarea unui nou DLC pentru Acesta din urmă permitea jucătorilor să devină foarte talentaţi la interpretarea unor melodii de actualitate de la Arctic Monkeys, Foo Fighters şi Avenged Sevenfold. La începutul acestei săptămâni, tot ca un experiment menit să măsoare interesul jucătorilor pentru RockBand, au mai fost lansate două cântece noi, Rize of the Fenix de la Tenacious D şi Back to the Shack de la Weezer. Dintr-o campanie legată de un viitor joc, în urmă cu câteva săptămâni a început să circule online un studiu ce întreba internauţii ce şi-ar dori într-un nou Rock Band.

Citește și: