După mai bine de doi ani, Rock Band 3 primeşte melodii noi

După mai bine de doi ani, Rock Band 3 primeşte melodii noi

Cei de la Harmonix s-au decis să lanseze luna aceasta un nou DLC pentru , popularul joc lansat în urmă cu mai bine de 4 ani.

Jocurile din seria şi Guitar Hero aveau fanii lor care nu se plictiseau niciodată din a-şi exersa talentul la o chitară sau o pereche de tobe virtuale. Din păcate, pentru că interesul pentru acest gen de jocuri nu a rămas constant, dezvoltatorii săi au decis să înceteze lansarea de actualizări şi DLC-uri. Cel puţin aceasta a fost impresia până când Harmonix a decis să ne impresioneze zilele trecute cu un anunţ despre un nou DLC.

Rockband 3 a fost lansat în 2010 şi, până în 2012, a beneficiat de câteva DLC-uri lansate la intervale regulate. După o pauză de mai bine de doi ani, luna aceasta, acelaşi titlu are parte de un nou conţinut achiziţionabil. Cu un pic de noroc, o astfel de lansare ar putea readuce la modă jocurile de ritm. DLC-ul constă în trei melodii noi pe care, dacă aveţi o afinitate pentru muzica rock, s-ar putea să le cunoaşteţi. Este vorba de Arctic Monkeys – R U Mine?, Avenged Sevenfold – Shepherd of Fire şi Foo Fighters – Something From Nothing, achiziţionabile separat contra sumei de 2 dolari fiecare. DLC-ul va fi disponibil pe 13 ianuarie pentru cei din SUA şi 21 ianuarie pentru europeni.

În contextul în care, până la acest anunţ, Harmonix a luat o pauză de aproximativ trei ani de la a mai lansa un joc nou, rămâne să vedem dacă respectiva perioadă de timp a fost petrecută lucrând la un nou Rock Band sau la un concept complet diferit.

Citește și: