Un nou pretendent la titlul de cel mai subţire telefon: Coolpad IVVI K1

Un nou pretendent la titlul de cel mai subţire telefon: Coolpad IVVI K1

Dacă nu v-aţi plictisit de această competiţie care ţine exclusiv de marketing şi nu de funcţionalitate, cel mai subţire telefon ar putea fi Coolpad IVVI K1.

Cu toate că îmi menţin în continuare părerea, de care nu ascultă nimeni, că aş vrea un telefon un pic mai grosuţ cu autonomie dublă decât unul care se pretinde a fi cel mai subţire, merită să aveţi în vedere noul Coolpad IVVI K1.

În cazul în care aţi urmărit competiţia pentru cel mai subţire telefon din ultimele luni aţi auzit cu siguranţă nume precum sau . Aproape că nici nu mai contează cât costă acele aparate sau că sunt disponibile doar într-un colţ al Asiei. Important este că au fost lansate şi că, pentru câteva zile, au făcut furori online. Acum, a venit momentul pentru o nouă fiţă de smartphone cu numele complet nesugestiv Coolpad IVVI K1 să se lupte pentru acelaşi titlu.

cel mai subtire telefon din lume Coolpad IVVI K1

Are doar 4,7 milimetri grosime, cu ,,mult” sub cei 4,75 milimetri aferenţi Vivo X5 Max. Pentru că într-o carcasă atât de compactă rişti să întâmpini probleme majore cu răcirea, nu vă aşteptaţi la performanţe spectaculoase. Noul IVVI K1 este construit în jurul unui display de 4,7 inci.  La interior, ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 410, 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB expandabilă prin intermediul unui microSD. Are două camere decente, de 8, respectiv 5 megapixeli şi este compatibil cu cele mai performante reţele 4G LTE. La un preţ de nesubvenţionat de aproximativ 200 de dolari veţi mai primi o baterie de 1800 mAh care se va chinui să nu vă facă să alergaţi după priză pe parcursul unei zile.

cel mai subtire smartphone din lume Coolpad IVVI K1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: