Un iPhone a oprit glonțul care-l putea lovi

Un iPhone a oprit glonțul care-l putea lovi
21:25 06.09.2015

Deși mulți glumesc pe seama rezistenței lor, iPhone-urile se dovedesc extrem de puternice în unele situații.

Sunt anumite moment în viață când tehnologia vă poate salva viața, iar un student din statul american California s-a convins de acest lucru pe propria piele. În timp ce se întorcea acasă, acesta a fost abordat de un individ înarmat cu un pistol care voia să-i ia ghiozdanul. Din câte se pare, victima a refuzat să dea drumul la ghiozdan, moment în care atacatorul a tras un glonț către piciorul acestuia, în dreptul telefonului aflat în buzunar.

Glonțul a trecut imediat prin pantaloni, după cum era de așteptat, însă nu a reușit să pătrundă și prin telefon. După cum a declarat colegul de apartament al victimei, acesta a distrus ecranul dispozitivului, lăsând urme vizibile și pe spate, însă a ricoșat și astfel nu a i-a produs nicio rană studentului. Deși un glonț în picior nu ar fi însemnat pe moment moartea acestuia, trebuie menționată rezistența excelentă de care a dar dovadă terminalul.

Publicația Cnet susține că a doua zi, victima și-a făcut bagajele și a părăsit orașul, știind că autorul infracțiunii încă este în libertate. Aceasta nu este prima situație în care un iPhone este testat în acest mod. În trecut, acest a fost chiar pus în fața unei mitraliere rusești, însă nu s-a descurcat la fel de bine.

Etichete:
loading...