Un Galaxy S6 Edge Iron Man Edition s-a vândut cu o sumă de bani absurdă

Un Galaxy S6 Edge Iron Man Edition s-a vândut cu o sumă de bani absurdă

Deşi nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că unii investesc sume de bani fabuloase în gadgeturi, e absurd ce s-a întâmplat cu un

Smartphone-ul ilustrat în imaginea de mai sus poartă numele Galaxy S6 Edge Iron Man Edition. Acesta s-ar putea să vă fie cunoscut deoarece are deja câteva săptămâni pe piaţă, chiar dacă nu este disponibil global.

În situaţia în care nu vă mai aduceţi aminte exact, disponibilitatea sa limitată a fost cauzată de producţia a doar 1000 de unităţi pentru Sud Coreea, cum se întâmplă deseori cu ediţii limitate de Vertu. În altă ordine de idei însă, acesta este un la interior, fără inserţii de aur masiv sau piele de crocodil sau aligator.

Doar micile diferenţe de vopsea folosită la carcasă justifică titlul de Iron Man Edition. Merită să reţineţi acest aspect înainte să treceţi mai departe.

Atunci când banii nu sunt o problemă, nu e deloc absurd să investiţi în opere de artă şi alte hobby-uri exclusiviste. Cu toate acestea, un chinez a considerat normal să investească o sumă fabuloasă de bani între-un Galaxy S6 Edge Iron Man Edition. În mod complet arbitrar, retailerul asiatic JD.com a decis să comercializeze la licitaţie, fără vreun scop nobil la mijloc, telefonul cu numărul 66.

În acel context, un individ ce a dorit să-şi păstreze anonimatul, probabil pentru a nu-i fi ruşine să fie asociat cu un gest atât de inconştient, a investit 91.000 de dolari în aparat. În Yeni chinezeşti, suma finală a fost de 568,788, iar până la atingerea sa s-a licitat de 92429 ori.

Per ansamblu, aparatul arată destul de bine. Pentru că există însă 1000 de bucăţi exact la fel, nu cred că e normal ca cineva să arunce pe achiziţia sa o sumă de bani atât de mare.

Citește și: