Un artist reinventează mai bine decât Hollywood logo-urile celor mai cunoscuți supereroi

, 09 Iul, 13:34

În cazul în care v-ați plictisit de eternele logouri ale supereroilor, un artist mexican a găsit un „leac” pentru voi. Unul, evident, creativ, care îi va face să zâmbească pe pasionații de benzi desenate.

David Milan este specializat în caligrafie și branding. După cum se va putea observa și din creațiile din galerie, el reușește să creeze adevărate opere folosind doar câteva markere. Oricum, putem merge cu gândul și mai departe, și să ne imaginăm că așa s-ar semna supereroii, dacă s-ar plimba printre noi și ar avea nevoie de acte oficiale.

Fascinația pentru supereroi este cât se poate de vie printre noi, oamenii obișnuiți. Un alt artist cunoscut, Sacha Goldberger, i-a trimis recent pe preferații noștri în epoca elisabetană, în cadrul unui proiect fotografic fascinant.

Și în caz că vrei să vezi supereroii așa cum i-a dat creatorul, se pregătește filmul în care Superman și Batman se vor înfrunta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail