Ultimele detalii despre Samsung Galaxy Edge Plus ne arată cât de mare va fi

Ultimele detalii despre Samsung Galaxy Edge Plus ne arată cât de mare va fi

În 2014 se zvonea că Samsung va produce mai puține modele anul acesta. Suntem însă la jumătatea anului, a anunțat peste 10 modele noi și mai pregătește câteva până la final, inclusiv Galaxy S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt două modele foarte bune produse de sud-coreeni, dar se pare că plăcerea de a livra cât mai multe dispozitive, fără mari diferențe între ele, nu le-a dispărut. Deși în toamnă va fi lansat Samsung Galaxy Note 5, până atunci se pregătește un S6 Edge Plus.

Deocamdată, sunt doar zvonuri despre dotări și de cum va arăta, dar din toate acestea se înțelege că va fi un phablet lipsit de stylus pentru cei care ar vrea un ecran mai mare pentru Galaxy S6. În fapt, Galaxy S6 Edge Plus poate fi văzut drept răspunsul Samsung la iPhone 6 Plus.

Potrivit informaţiilor încă neoficiale, Samsung va avea ecran de 5,5 inci pe Galaxy Edge Plus, cel mai probabil la rezoluție QuadHD, va avea o cameră de 16 megapixeli pe care o folosește și pe versiunea obișnuită, iar bateria va fi mai mare, posibil să treacă de 3.000 mAh. De asemenea, în loc să folosească procesorul său, va utiliza un Qualcomm Snapdragon 808, ceea ce înseamnă că performanța va fi mai slabă.

Galaxy S6 Edge Plus

OnLeaks, unul dintre oamenii care furnizează poze și detalii neoficiale despre telefoane, a publicat în ultimele zile pe Twitter câteva imagini cu ceea ce va fi Galaxy Edge Plus, dar și cu carcasa pentru el. După cum se vede din poza de mai jos, mufa de căști are lângă ea un microfon (ceea ce nu se găsește la versiunea S6 edge obișnuită). Aceasta este cea mai evidentă schimbare. Mai sus, un Edge Plus din plastic, folosit de producătorii de carcase, este comparat în dimensiuni cu „fratele” mai mic.

Samsung Galaxy S6 Edge+ carcasa

Citește și: