Transformă orice chiuvetă într-o mașină de spălat cu Dolfi

Transformă orice chiuvetă într-o mașină de spălat cu Dolfi

Mașinile de spălat tradiționale, oricât de performante ar fi, toate se bazează pe aceleași procedee pentru a elimina mizeria din haine. Dolfi este un gadget de dimensiuni foarte mici care incorporează o tehnologie inedită. 

Ca multe alte dispozitive revoluționare, Dolfi va lua naștere prin intermediul unei campanii de crowdfunding. Pe site-ul Indiegogo, gadgetul a reușit deja să strângă 125.000 de dolari și încă mai are la dispoziție aproape o lună pentru a aduna și mai multe fonduri.

Dolfi este un dispozitiv mic, cam de dimensiunile unui smartphone, care poate spăla cu ușurință hainele delicate. Acesta elimină murdăria și petele rapid și fără să distrugă țesăturile și tot ce trebuie să faci este să-l pui într-o chiuvetă, cu apă și cu detergent.

Gadgetul incorporează o tehnologie ultrasonică, iar hainele sunt spălate în numai 30 de minute. Din păcate, utilizatorii vor putea spăla numai două kilograme de haine deodată și apoi vor trebui să le clătească singuri.

Dispozitivul va costa 99 de dolari și se poate dovedi foarte util în călătorii, fiind foarte ușor de cărat și de folosit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: