Smartphone-uri la ofertă: 5 promoții la început de an

Smartphone-uri la ofertă: 5 promoții la început de an

Dacă nu ați prins reducerile de Black Friday sau de sfârșit de an, dar vreți să vă schimbați telefonul, aruncați un ochi pe lista alcătuită mai jos, cu smartphone-uri la ofertă.

Magazinul online likeit.ro are reduceri semnificative la mai multe smartphone-uri, iar dintre cele enumerate mai jos, cel mai bun raport calitate/preț îl oferă modelele produse de Motorola.

Motorola Moto G XT1032 este un smartphone mid-range care a reușit să ne uimească prin raportul performanță/preț. Este telefonul perfect pentru cei care nu au un buget foarte mare, dar vor un dispozitiv fiabil, care să le ofere experiența completă (și nealterată) a sistemului de operare Android. Și unde mai pui că face parte din categoria smartphone-uri la ofertă!

Gadgetul are un ecran de 4,5 inch cu rezoluție HD, sub care se ascunde un procesor quad-core de 1,2Ghz și o memorie RAM de 1GB. Spațiul de stocare de 8GB poate fi extins prin card microSD, iar camerele foto sunt de 1,3, respectiv 5MP. Smartphone-ul va trece la Android 5.0 Lollipop în curând și îl puteți cumpăra de aici.

 

motorola moto g reducere

Motorola Moto G XT1039 nu se deosebește, în ceea ce privește specificațiile, de modelul prezentat anterior, însă vine cu un plus de conectivitate. Mai exact, această versiune este capabilă să se conecteze la rețelele 4G, care aduc un plus de viteză când vine vorba de vizionarea clipurilor video. Telefonul este disponibil aici, la reducere, și îl găsiți și în versiune albă, aici.

moto g reducere alb

 

Samsung Galaxy S4 I9192 este în lista de smartphone-uri la ofertă cu dotări bune, merită luat în considerare dacă vreți un telefon nou. Are un display de 4,3 inch și rezoluție 540×960, procesor dual-core de 1,7Ghz, memorie RAM de 1,5GB și spațiu de stocare de 8GB. Camera este una bună, de 8MP, și îl puteți cumpăra de aici.

galaxy s4 mini reducere

 

Nokia Lumia 830 este pentru cei care s-au săturat de Android și iOS și vor să încerce ceva nou, sigur și cu adevărat simplu de folosit. Smartphone-ul cu Windows Phone are un ecran de 5 inch și rezoluție HD, procesor quad-core de 1,2Ghz și 1GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB, iar camerele foto sunt de 0,9, respectiv 10MP. Îl găsiți aici, la preț redus.

lumia 830 reducere

 

Iar cei care vor un telefon cu adevărat frumos pot opta pentru LG G3 mini. Fratele mai mic al vârfului de gamă sud-coreean are un display de 5 inch cu rezoluție HD, 1GB RAM și procesor quad-core de 1,3Ghz. Face poze cu focalizare laser la 8MP și îl puteți cumpăra de aici.

 

lg g3 mini reducere

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: