Toshiba KIRABook, un Ultrabook atrăgător, primeşte un upgrade important

Toshiba KIRABook, un Ultrabook atrăgător, primeşte un upgrade important

Cei de la Toshiba, deşi au păstrat designul, şi-au actualizat populara serie de ultrabook-uri cu o serie de procesoare noi de la Intel şi nu numai.

Atunci când ceva este perfect nu mai trebuie modificat. Cel puţin aceasta a fost opinia celor de la Toshiba când s-au decis să-şi modernizeze seria de ultrabook-uri KIRAbook, fără a umbla deloc la designul sistemelor portabile lansate în urmă cu un an.

Pentru cei care pun mare preţ pe portabilitate, dar îşi doresc să aibă şi , ultrabook-urile continuă să reprezinte nişte soluţii atractive. Pe acest segment de piaţă japonezii de la Toshiba au câteva soluţii care îndeplinesc toate condiţiile cu un bonus important. Pe lângă dimensiuni reduse şi autonomie mare, fiecare KIRAbook de 13,3 inci vine la pachet cu un display impresionant, indiferent dacă optaţi pentru un panou Full HD sau unul cu o rezoluţie nativă de 2560 x 1440 pixeli. Implicit veţi beneficia de 8GB RAM şi un SSD de 128GB, dar puteţi cu uşurinţă să faceţi un salt până la 256GB. În funcţie de buget, partea de procesare din micuţul vostru ultraportabil, poate fi asigurată de un Intel Core i7 de ultimă generaţie – Broadwell.

Lansată în urmă cu ceva timp în Japonia, această nouă generaţie de ultrabook-uri are un preţ de start de 1350 de dolari, o valoare care creşte cu uşurinţă în funcţie de dotările interne. Nu avem încă informaţii legate de disponibilitatea acestor creaţii în afara Asiei, dar având în vedere că generaţiile anterioare de KIRAbook s-au găsit şi în România, aceste versiuni actualizate nu ar trebui să reprezinte o excepţie de la regulă.

Citește și: