Kira V634: Toshiba a anuntat un ultrabook cu 22 de ore de autonomie

, 20 Noi, 11:35

Deşi nu ştiu dacă acesta este primul sistem ultraportabil cu o astfel de autonomie, a reuşit totuşi să facă ceva spectaculos cu , Kira V634

lansare toshiba kira ultrabook

Au trecut deja câteva luni de când Toshiba şi-a lăsat concurenţa cu gura căscată prin intermediul unul ultrabook cu o rezoluţie şi o performanţă de invidiat. Pentru că a sosit timpul pentru un upgrade la respectivul model, japonezii au încercat din nou să facă ceva special care să nu merite trecut cu vederea.

În acest caz, producătorii au trecut o autonomie de aproximativ 22 de ore pentru sistemul din imaginea de mai sus, Kira V634. Această abilitate remarcabilă, cum era de aşteptat, se datorează în egală măsură departamentului de R&D de la Toshiba, cât şi celor de la Intel, care au revoluţionat sistemele portabile atunci când au făcut tranziţia la Haswell. Pe lângă acest mic detaliu, Dynabook KIRA V654 este un ultrabook de 13 inci cu o rezolutie nativă de 1366 x 768 şi o greutate de 1,12 kilograme. Dacă bugetul vă permite, există şi posibilitatea înlocuirii acestui panou cu unul HiDPI de 2560 x 1440. Nu lipseşte nici posibilitatea achiziţiei unui Dynabook Kira cu un panou sensibil la atingere, acesta din urmă va însemna însă un downgrade la capitolul autonomie până la 14 ore specificate de producător în cazul Kira V834.

Ambele sisteme vor fi disponibile întâi în Japonia începând de astăzi, 20 noiembrie. La capitolul preţuri, aproximativ 1530 de dolari vă va costa modelul V834 cu touch screen şi 1446 de dolari modelul Kira V634 imun la atingeri. Până la această oră, nu se cunosc detalii legate de propagarea noilor sisteme pe mapamond.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail