Facebook Messenger evoluează. Nu va mai fi doar o platformă de mesagerie

Facebook Messenger evoluează. Nu va mai fi doar o platformă de mesagerie

După ce am ajuns să folosim deseori Facebook Messenger pe parcursul zilei, respectivul serviciu pentru a include aplicaţii terţe.

În urmă cu mai bine de un an, cei de la Facebook şi-au asumat o mutare foarte importantă. Au decis subit să ne oblige să ne instalăm pe mobile, pentru conversaţii virtuale, o aplicaţie dedicată separată. Este vorba de Facebook Messenger. Acum, după ce am acceptat cu greu respectiva tranziţie, ne putem pregăti sufleteşte pentru un nou pas în viitorul reţelei sociale.

După ce compania lui Mark Zuckerberg a decis să ne permită prin Messenger să ne partajăm locaţia, să trimitem bani prietenilor şi chiar să ataşăm diverse stickere fotografiilor înainte de a le partaja, acum, acelaşi Messenger, trece la alt nivel de funcţionalitate.

Aparent, peste noapte, ,,banala” aplicaţie de mesagerie a devenit o platformă pentru alte mici aplicaţii, extensii şi funcţii avansate create de companii mai mari sau mai mici. Practic, în interiorul programului pentru conversaţii virtuale, veţi putea rula alte programe care nu trebuie să fie neapărat adiacente ca şi funcţionalitate ideii de chat.

Vreţi să trimiteţi GIF-uri prin Messenger? O puteţi face prin intermediul noii extensii Giphy. Vreţi să partajaţi rezultate sportive în timp real? Există o aplicaţie pentru asta. Din start, vor exista nu mai puţin de 40 de astfel de add-on-uri la care puteţi apela pentru a extinde într-un mod semnificativ abilităţile Facebook Messenger. Pentru a grăbi adopţia acestor mici progrămele, când cineva vă trimite un fişier folosind o extensie, Messenger vă recomandă să o instalaţi şi voi pentru a avea acces la acel volum de informaţii.

Sintetizând, aveţi noi moduri prin care vă puteţi stresa prietenii de pe Messenger, iar face un nou pas pentru a ocupa o poziţie din ce în ce mai importantă în viaţa voastră. Sunteţi uimiţi?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: