TextBlade reinventează ideea de tastatură portabilă [VIDEO]

Smartphone-urile și tabletele sunt bune la multe lucruri, dar nu atunci când vine vorba de redactarea unor documente. Aici intervin tastaturile portabile, iar TextBlade este printre cele mai interesante.

Tastatura TextBlade, creată de WayTools, redefinește conceptul de tastatură pentru smartphone și tabletă.

Aceasta are un design foarte ergonomic, fiind compusă din trei bucăți care se unesc cu ajutorul unor magneți.

Cele două bucăți principale sunt împărțite în câte patru segmente care conțin toate literele alfabetului, dar și taste precum Enter, BackSpace sau Shift.

Tastatura TextBlade este capacitivă, dar tastele sunt delimitate între ele și oferă feedack fizic la atingere, lucru care îmbunătățește considerabil experiența utilizatorului.

Partea de jos, adică bara de spațiu, ascunde o baterie reîncărcabilă care, potrivit producătorilor, ar trebui să țină chiar o lună după o singură reîncărcare, dar depinde foarte mult de frecvența cu care gadgetul este folosit. Tot acolo este inclus și un modul Bluetooth, care o face compatibilă cu smartphone-urile și tabletele cu Android, dar și cu cele produse de Apple.

Gadgetul nu este deloc ieftin, costând 99 de dolari, dar nu este nici cel mai scump de pe piață. Vedeți TextBlade în acțiune în clipul video de mai jos.

Octavian Palade
16:35 15.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video