Cel mai dur test de rezistență: Cât rezistă Apple Watch, dacă e găurit cu bormașina [VIDEO]

, 10 Apr, 05:59

Pentru că mulţi au avut o curiozitate legată de anduranţa panourilor din cristal de safir, cineva a pus o maşină de găurit pe ecranul unui Apple Watch.

În continuare, la nivel global. Doritorii extravagantului accesoriu trebuie să aştepte până la finalul acestei luni pentru a pune mâna pe un exemplar. Cu toate acestea, pe internet au început să circule primele teste pentru verificarea nivelul de anduranţă al ecranului unui astfel de smartwatch. Nu de alta, dar deşi au existat multe speculaţii legate de imunitatea la zgârieturi a creaţiilor din cristal de safir, nimic nu se compară cu un clip video incredibil de agresiv pentru a înţelege mai bine situaţia.

În acest caz particular, ce de la Phonefixed au creat demonstraţia de mai jos ce are în centrul atenţiei ecranul din cristal safir al unui . Ne-am fi dorit să fie agresat în acest format întregul aparat, dar nu avem de ce să credem că rezultatele ar fi diferite. Ca un mic detaliu, merită să aveţi în vedere că nu orice Apple Watch integrează un strat protector din cristal de safir. Acesta in urmă este prezent doar pe Apple Watch şi Apple Watch Edition.

Cel mai ieftin model, cu numele de Apple Watch Sport, va folosi un strat protector format in sticlă ranforsată Ion-X. Dacă respectiva asociere de caractere vi se pare cunoscută, se datorează faptului că sticla Ion-X se foloseşte şi la iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Dacă este să fim realişti, rezultatele testului sunt uimitoare. Atât în ceea ce priveşte folosirea unei chei, cât şi a burghiului de la o maşină de găurit, rezultatele interacţiunii lipsesc cu desăvârşire.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail