Apple Watch nici nu poate fi cumpărat încă, dar americanii deja te învață să-l utilizezi

Apple Watch nici nu poate fi cumpărat încă, dar americanii deja te învață să-l utilizezi

Cei de la Apple au publicat patru videoclipuri despre cum poate fi utilizat Apple Watch, cu o săptămână înainte de începerea precomenzilor.

Precomenzile la Apple Watch vor începe peste 6 zile, pe data de 10 aprilie. Ceasul, în sine, va putea fi cumpărat din data de 24 aprilie, însă compania din Cupertino deja a scos pe piață patru videoclipuri scurte prin care prezintă diversele utilizări ale ceasului lor inteligente. Strategia s-a dovedit a fi una de succes și în trecut, fiind folosită încă din 2007, atunci când a fost lansat primul iPhone.

Primul dintre cele patru videoclipuri este doar o scurtă descriere a dispozitivului care prezintă în același timp numeroasele funcții ale ceasului, fără a intra în detalii. Celelalte trei vorbesc despre mesajele pe care le veți putea trimite cu ajutorul smartwatch-ului, despre fețe și despre Digital Touch. Digital Touch vă permite să comunicați prin diferite metode cu prietenii, cărora le puteți trimite chiar și imagini care reproduc ritmul cardiac.

Primul smartwatch iezit din Cupertino va avea un preț de start de aproximativ 350 de dolari. Pentru un gadget identic ca performanțe însă respectiva valoare va ajunge până la 10.000, respectiv 17.000 de dolari, diferența aflându-se, cel puțin parțial, într-o carcasă realizată din aur masiv și o brățară cu accente similare. Puteți afla mai multe despre Apple Watch pe Playtech aici.

apple watch lansare oficiala

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: