Laptopuri și tablete la ofertă: reduceri mari pentru performanțe de top

Laptopuri și tablete la ofertă: reduceri mari pentru performanțe de top

eMAG a pornit Revoluția Prețurilor.  Campania de reduceri eMAG include reduceri de până la 50%. 

eMAG, cel mai mare retailer online, a început vara cu o serie de reduceri substanțiale.

Emag oferă reduceri la o gamă foarte largă de produse zilele acestea, iar în acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte pentru laptopuri și tablete. Pentru a vedea oferta completă de laptopuri, puteți accesa acest link, iar tabletele le găsiți pe toate aici.

Aici găsiți recomandările noastre de smartphone-uri la reduceri eMAG, iar dacă sunteți interesați de televizoare, aveți o listă aici.

Reduceri eMAG la laptopuri

Asus K555LN-DM090D este un laptop perfect pentru cei care vor performanțe la un preț minim. Configurația aceasta include un procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM și placă video dedicată Nvidia GT 840M de 2GB și un aspect elegant. Poate fi folosit pentru sarcinile de zi cu zi, dar suportă și jocurile mai puțin pretențioase, fiind un partener perfect în pauzele mai lungi. Este în campania de reducere din prezent și îl puteți cumpăra de AICI.

HP Stream 11 Pro este unul dintre cele mai noi laptopuri HP. Poate fi clasificat drept un netbook, având în vedere că are un ecran de numai 11 inch. Rezoluția este HD, iar gadgetul poate fi un prim laptop perfect pentru un copil, având în vedere și faptul că vine într-o gamă largă de culori. Dotările nu sunt deloc rele pentru un astfel de dispozitiv, în interior fiind echipat cu un procesor Intel Celeron și o memorie RAM de 2GB. Spațiul de stocare este principalul dezavantaj, deoarece este de numai 32GB, dar există un slot de card SD prin care se poate rezolva această problemă. Îl puteți cumpăra de AICI.

Divizia ROG a celor de la Asus scoate constant PC-uri cu performanțe de top, iar modelul G551JW este încă o dovadă a acestui lucru. Sub tastatura cu sistem de iluminare se ascund următoarele componente: un procesor Intel Core i7 de 2,6GHz, 8GB RAM, un hard de 1TB alături de 24GB SSD și o placă video dedicată Nvidia GeForce GTX 960M de 4GB. Ecranul acestuia are dimensiunea standard de 15,6 inci și suportă o rezoluție Full HD. Îți poți cumpăra propriul Asus ROG G551JW de AICI.

ASUS-ROG-G750JZ-Review (3)

Reduceri eMAG la tablete

Prima recomandare la capitolul tablete este de la Apple. Vorbim de iPad Air de 16GB și doar conectivitate la Internet prin WiFi. Are ecran de 9,7 inci Retina, 1GB de memorie RAM și cântărește doar 459 de grame. Rulează iOS 8 și folosește un procesor Apple A7 cu două nuclee. O puteți cumpăra la o ofertă extraordinară de AICI.

Asus Transformer T100 este un dispozitiv hibrid destinat atât celor care vor un gadget pentru filme, cât și celor care își doresc să poată munci fără probleme. Are un ecran de 10,1 inch cu rezoluție HD, procesor quad-core Intel și memorie RAM de 2GB. Tableta vine cu o tastatură detașabilă și rulează sistemul de operare Windows 8. O puteți cumpăra de AICI, la preț redus.

Lenovo Yoga Tab 2 este o tabletă extraordinară cu design inedit. Are un ecran de 8 inch și rezoluție full HD și dispune de un suport special, care funcționează ca un stand. Autonomia este foarte mare, iar performanțele sunt fără cusur, mulțumită procesorului quad-core și memoriei RAM de 2GB. Este un dispozitiv perfect pentru multimedia și este la ofertă AICI.

iPad Air 2 review Playtech

Citește și: