Telefonul Sony pe care ți l-ai putea dori se va numi Xperia T4 Ultra

Telefonul Sony pe care ți l-ai putea dori se va numi Xperia T4 Ultra
15:32 13.07.2015

Japonezii de la Sony au rămas în urmă pe piața smartphone-urilor, nereușind să convingă nici presa de specialitate nici utilizatorii cu modelul Z3+ (sau Z4). S-ar părea că gigantul nu are de gând să stea cu mâinile în sân și pregătește lansarea unui model inedit. 

În ultimele săptămâni am auzit câteva zvonuri legate de un anumit telefon Sony Lavender. Acum, aflăm că acesta se va numi, de fapt, Sony Xperia T4 Ultra și vedem și o listă de specificații.

Vorbim, astfel, despre un terminal cu display de 5,5 inch și rezoluție full HD, 2GB memorie RAM și procesor cu opt nuclee produs de Mediatek. Camera principală va fi de 13MP, iar despre cea secundară nu se știu deocamdată detalii.

Probabil că specificațiile nu au dat pe nimeni pe spate, având în vedere că vorbim despre o configurație pe care am văzut-o pe numeroase telefoane până acum.

Ce e interesant la Xperia T4 Ultra este faptul că nu are margini în jurul display-ului. Cu toate că nu e primul telefon de acest gen (cei de la Sharp au făcut-o primii), ne bucură să vedem un gigant ca Sony că încearcă să promoveze acest trend pe o piață suprasaturată de telefoane cu margini mari ale ecranului.

Pe lângă aspectele care țin de ergonomie, lipsa marginilor oferă și un impact puternic din punct de vedere al designului.

Nu știm dacă acest model va fi suficient pentru a menține Sony pe linia de plutire, dar cu siguranță este cel mai interesant telefon din portofoliul companiei de la Sony Xperia Z1 încoace.

sony xperia t4 ultra lavender

loading...