Sharp Aquos Crystal X este cel mai interesant telefon lansat vreodată de această companie

Sharp Aquos Crystal X este cel mai interesant telefon lansat vreodată de această companie

Sharp tocmai a anunțat pentru Japonia două telefoane care i-ar putea cuceri pe americani și europeni. Cele două modele se numesc Aquos Crystal, n-au margini, rulează Android și sunt întrucâtva interesante. Iată ce dotări au.

Sharp-Aquos-Crystal-X (6)

Pe 19 august, Sprint are un eveniment în New York. Acesta e unul dintre operatorii nord-americani și mesajul este Take the edge off. Odată cu acest anunț vine și cel din Japonia, de la Softbank (operator nipon), conform căruia introduce Sharp Aquos Crystal și Crystal X. Sunt două telefoane practic fără margine și cu un design atrăgător, scrie PhoneArena.

Sharp-Aquos-Crystal-X (4)

Primul model, „mai ieftin“, este un smartphone cu ecran de 5 inci la rezoluție HD, folosește un procesor Snapdragon 400 cu patru nuclee, 1,5GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 8GB. Bateria este de 2.040 mAh, iar ca bonus dispune de efecte sonore Harman Kardon, adunate sub funcționalitatea Clari-Fi. Asta pentru cei interesați de multimedia și, în mod special, de sunet, mai are LiveStage pentru streaming către boze Bluetooth Harman Kardon. Acest smartphone ar ajunge în SUA pe 29 august.

O galerie foto cu ambele telefoane

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Noile telefoane Sharp Aquos Crystal/”/]

Aquos Crystal X este cel mai bun dintre cele cele două. Folosește deja cunoscutul Snapdragon 801 la 2,3GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 32GB. Bateria are o capacitate de 2.610 mAh, iar ecranul este de 5,5 inci cu rezoluție full HD. Ambele telefoane rulează Android 4.4.2 KitKat și Crystal X este așteptat în America în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sharp-Aquos-Crystal-X (7)

Citește și: