Telefonul care ar putea salva Blackberry a apărut în imagini spion

Blackberry nu o duce bine de câțiva ani. Încercările de a se mai face remarcată pe piață au eșuat, în ciuda faptului că telefoane create de companie, din punct de vedere tehnic, nu sunt de ignorat. Problema majoră este ecosistemul.

Exista o vreme în care Blackberry era lider absolut pe piața smartphone-urilor. Apoi ”s-au întâmplat” iOS și Android, iar oamenii au părăsit tastaturile în favoarea ecranelor tactile, iar emailurile au fost înlocuite cu sute de aplicații.

Blackberry a început să piardă teren, cu toate că a încercat să se ”reinventeze” cu sistemul BB10, mai modern și mai prietenos.

Totuși, după ce canadienii au dat liber aplicațiilor de Android pe telefoanele lor, și-au dat seama că nu ar strica și un telefon cu sistemul Google gata integrat. Cel puțin asta ne dau de înțeles imaginile de mai sus, publicate pe site-ul Crackberry.

Este vorba de o ediție de Blackberry Passport Silver cu Android despre care nu se știe dacă va ajunge vreodată pe piață. sau dacă este o versiune de test pentru angajații companiei.

Blackberry cochetează de ceva timp cu gândul de a lansa telefoane cu Android și sunt suficiente zvonuri în această direcție. Nu se știe totuși dacă Passport va fi acel smartphone, sau dacă imaginile mai sus sunt măcar reale.

Blackberry Passport Silver are un display de 4.5 inch cu rezoluție 1440×1440, o baterie de 3450 mAh, camere de 13, espectiv 2MP, procesor Snapdragon 801 și 3GB memorie RAM. Specificațiile nu sunt deloc rele și ar face față cu brio sistemului Android, iar tastatura fizică va fi pe placul multor persoane, așa că sperăm ca acest zvon să se adeverească.

Citește și:
Etichete: