Microsoft Translator pentru Android îți pune traducerile la încheietură

Dacă aveai nevoie de un motiv pentru a-ți cumpăra un ceas inteligent, poate aplicația Translator de la Microsoft te convinge. 

Mai nou, Google Translate a „învățat” să traducă și pozele în română, dar s-ar putea să aibă un rival foarte bun în Translator de la Microsoft. Aplicația este acum disponibilă pe Android și Android Wear, deoarece și ceasul inteligent a ajuns un gadget suficient de căutat și folosit cât să merite propriile aplicații.

Microsoft Translator este disponibil gratuit în Play Store (aici) și poate cel mai mare minus în fața Google Translate este că n-are o bază de date atât de mare și nici atât de multe funcționalități. Oferă în schimb suport pentru 50 de limbi și ca să instalezi aplicația ai nevoie cel puțin de Android 4.3 Jelly Bean.

Marele plus este dacă ai ceas inteligent cu Android Wear și ai nevoie des de o aplicație care să traducă. Cel mai probabil și Google Translate va oferi așa ceva, dar deocamdată n-are. Dacă vrei să afli mai multe despre noua versiune de Translate și ce înseamnă traducerea vizuală, găsești toate informațiile în acest articol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: