Telecomanda de la Apple TV se sparge mai ușor decât orice iPhone

Telecomanda de la Apple TV se sparge mai ușor decât orice iPhone

Apple TV a fost anunțat odată cu noile iPhone-uri, iar ”cutiuța TV” a celor din Cupertino vine cu o telecomandă nouă și îmbunătățită. Din păcate, s-ar părea că nu e deloc rezistentă. 

Noua telecomandă s-a dovedit a fi extraordinară, în special mulțumită faptului că Apple a integrat un trackpad care face navigarea în meniuri și aplicații mult mai ușoară. Din nefericire, acel trackpad pare a fi foarte puțin rezistent la șocuri.

Un utilizator s-a plâns pe Reddit despre acest lucru și a publicat fotografii cu telecomanda făcută țăndări.

Acesta susține că perifericul a alunecat de pe canapea, de la o distanță de aproximativ 60 de centimetri, pe gresie și s-a crăpat în bucățele.

Având în vedere că zona cu trackpad-ul este din sticlă, nu e neapărat surprinzător ce s-a întâmplat, însă cei de la Apple trebuiau să ia în considerare faptul că telecomenzile sunt aruncate prin casă, sunt dărâmate de pisici și, în general, sunt tratate cu mai puțină grijă decât smartphone-urile.

Utilizatorul respectiv a trebuit să își cumpere o altă telecomandă, lucru care l-a costat 79 de dolari, adică aproape jumătate din prețul dispozitivului.

Este primul caz de acest gen sesizat în online, dar e posibil să mai apară și altele în curând. Bănuim că prețul dispozitivului nu ar fi crescut cu mult dacă Apple ar fi ales să acopere trackpad-ul cu sticlă Gorilla Glass.

telecomanda apple

Citește și: