Doom poate fi jucat pe Apple Watch și Apple TV

Doom poate fi jucat pe Apple Watch și Apple TV

Doi dezvoltatori din cadrul Facebook au reușit să instaleze Doom pe Apple Watch, dar și pe Apple TV.

Pe parcursul timpului, dezvoltatorii au reușit să instaleze Doom pe un număr mare de dispozitive, de la calculatoare de buzunar, la diverse telefoane. Unii au reușit chiar să joace Doom în jocul Doom. Acum, a venit rândul dispozitivelor de la Apple să ruleze emblematicul joc. Pentru acest experiment, Lior Tubi și Mehdi Mulani din Tel Aviv au selectat Apple Watch și Apple TV.

După cum scrie VentureBeat, dezvoltatorii participau la un hackathon de zece ore desfășurat în birourile în care lucrau. Singurele dispozitive utilizate în cadrul acestuia erau cele produse de Apple. Din moment ce Apple a eliberat deja versiuni beta pentru watchOS 2, care acceptă acum aplicații native, cei doi s-au gândit că ar fi interesant să porteze Doom.

După cum se poate vedea în videoclipurile apărute pe YouTube, jocul rulează foarte bine pe ambele dispozitive. După cum era de așteptat, pe smartwatch nu avem parte de un număr foarte mare de cadre pe secundă, însă Apple TV pare a se descurca excelent, telecomanda fiind folosită pentru a controla personajul din joc. Un nou joc Doom va fi lansat în viitorul apropiat, iar la E3, anul acesta, am avut ocazia de a vedea un prim gameplay trailer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: