Tag Heuer va lansa un smartwatch cu Android Wear

Tag Heuer va lansa un smartwatch cu Android Wear

În mai puțin de o lună, cei de la Tag Heuer vor introduce pe piață un nou smartwatch.

Elvețienii de la Tag Heuer au menționat în urmă cu ceva vreme că ar urma să introducă un ceas inteligent pe piață, însă nu au furnizat foarte multe informații în legătură cu acesta. Cu mai puțin de o lună înainte de debutul oficial al smartwatch-ului, elvețienii publică într-un final mai mult informații. După cum scrie site-ul Verge, dispozitivul se va numi Tag Heuer Connected și va fi lansat oficial pe 9 noiembrie în cadrul unui eveniment desfășurat la New York. Smartwatch-ul se pare că a fost inspirat de modelul Carrera și va costa nu mai puțin de 1.800 de dolari.

O pagină de internet este dedicată evenimentului de lansare și include o numărătoare inversă până la startul acestuia. Publicația Ars Technica a observat un detaliu extrem de interesant aici: la finalul paginii, este menționat faptul că ceasul a fost dezvoltat în colaborare cu Google și Intel. În mod clar, Tag Heuer Connected reprezintă o încercare a elvețienilor de a atrage o parte din clienții care ar fi putut achiziționa un dispozitiv precum Apple Watch Edition, dar care nu au făcut acest lucru din cauza designului.

Cât despre implicarea celor de la Intel și Google, nu foarte multe lucruri sunt clare pentru moment. Pe de o parte, Intel ar putea furniza chip-ul Quark, iar Google, pe de altă parte, ar putea introduce câteva noutăți în Android Wear.

Citește și: