Tablet ASUS Fonepad 7 devine mai rapidă cu noile procesoare Intel Atom

Tablet ASUS Fonepad 7 devine mai rapidă cu noile procesoare Intel Atom
Fără a introduce vreo schimbare de design, cei de la ASUS au anunţat un upgrade hardware adus seriei de gadgeturi ASUS Fonepad 7.

La începutul lui 2014, cei de la ASUS anunţau cu surle şi trâmbiţe o serie de tablete atractive în spatele brandului Fonepad. Acelea purtau numele de Fonepad 7. Acum, în 2015, la aproximativ 12 luni de la lansarea iniţială, Fonepad 7 este actualizat cu noi specificaţii hardware, fără alte schimbări estetice. În definitiv, o tabletă care arată bine nu trebuie reinventată estetic, iar această reţetă a fost confirmată în numeroase rânduri de către Apple cu ale sale iPad-uri.

Noul Fonepad 7 cu numele de cod FE375CL va înlocui ,,bătrânul” FE170CG. Cea mai mare schimbare ţine de creierul întregii afaceri. Deşi va folosi tot un procesor Intel, acum vorbim de un Intel Atom Z3530 tactat la 1,3 GHz, în locul unui Intel Atom Z2560 la 1,6 GHz. Deşi viteza de tact este mai mică a procesorului mai nou, e foarte probabil ca acesta să ofere, pe lângă o autonomie sporită, o performanţă similară. În rest, ASUS Fonepad 7 este construit în jurul unui display de 7 inci cu o rezoluţie nativă de 1200 x 800 pixeli. Are 2GB RAM şi poate fi achiziţionată cu 8 sau 16GB spaţiu de stocare. Nu lipseşte din carcasă un slot pentru carduri microSD, în timp ce cele două camere de 5, respectiv 2 megapixeli ar trebui să fie suficiente pentru teleconferinţe.

Numele de Fonepad din titlul produsului este o referinţă la abilitatea acestuia de a iniţia şi recepţiona apeluri folosind o conexiune 3G sau LTE, în funcţie de zonă. În mod evident, dacă nu vreţi să fiţi o sursă de amuzament, este recomandabilă folosirea tabletei de 250 de dolari pentru apeluri telefonice doar împreună cu o pereche de căşti care vă încântă. Nu avem încă informaţii precise vizavi de disponibilitate, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până veţi putea pune mâna pe ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: