Swing Copters 2 este cel mai nou joc de la creatorul Flappy Bird

Swing Copters 2 este cel mai nou joc de la creatorul Flappy Bird

În 2014, de departe, cel mai popular joc pentru mobil a fost Flappy Bird, iar creatorul său încearcă să vă atragă acum cu Swing Copters 2.

Într-o perioadă în care majoritatea utilizatorilor de mobil se jucau titluri gratuite, Dong Nguyen ajunsese să câștige 50.000 de dolari pe zi doar din reclame. Respectiva performanță era cu atât mai remarcabilă cu cât Flappy Bird putea fi considerat fără probleme ca fiind un joc banal. Pentru a crea un val superficial de interes, când foarte mulți ardeau de nerăbdare să-i încerce creația, Nguyen și-a retrat aplicațiile din magazinele virtuale Google și Apple.

Câteva luni mai târziu însă, același dezvoltator a făcut un efort pentru a transpune rețeta din Flappy Bird într-un joc destul de diferit. Rezultatul final a ajuns online sub forma Swing Copters, un titlu realizat în colaborare cu propriul studio Dotgears. Deși ne-am fi dorit cu toții o continuare la Flappy Birds, cel puțin momentan va trebui să vă mulțumiți cu Swing Copters 2. Acesta a fost lansat oficial zilele trecute și incorporează câteva particularități interesante, deși nu se distanțează semnificativ de rețeta făcută populară de primul joc.

În contextul în care vorbim de o continuare, lipsa unor schimbări radicale nu ar trebui să ne uimească, important este ca numărul schimbărilor să justifice descărcarea. Practic, veți avea parte de câteva personaje noi, o grafică îmbunătățită și un sistem de achiziții in-app prin care gamerii pot scăpa de reclame, dacă își doresc.

,,La început, am vrut să finisăm un pic grafica din Swing Copter și să lansăm rezultatul ca un update pentru aplicația curentă. Cu toate acestea, la momentul respectiv, lucram la al proiect co-op în Japonia și am creat două caractere pentru acel joc, Fabi și Spinki. M-am gândit că ar fi grozav dacă am putea să punem acele două caractere și în Swing Copters. La final, astfel s-au născut Fabi Crasher și Spinki Falling din Swing Copters 2”, a declarat Nguyen. Pentru a vă instala acum Swing Copters 2, folosiți aceste link-uri de iTunes AppStore și Google Play.

Citește și: