Star Wars Battlefront va fi gratuit, cel puţin în beta

Star Wars Battlefront va fi gratuit, cel puţin în beta

Fanii universului Star Wars aşteaptă cu entuziasm lansarea noului joc Star Wars Battlefront. Până atunci însă, va exista un beta public.

Star Wars Battlefront este un nou joc a cărui acţiune se va desfăşura în universul creat de George Lucas în urmă cu câteva zeci de ani. Acesta va fi dezvoltat de DICE şi publicat de EA. Momentan nu se cunosc toate detaliile despre aventurile ce vor fi incluse în noul titlu, dar avem totuşi siguranţa că experienţa acumulată de DICE din crearea seriei Battlefield trebuie să se reflecte în ceva spectaculos.

Cum se întâmplă de obicei în cazul jocurilor de dimensiuni mari, cu o premiză complexă, Star Wars Battlefront va fi precedat de un beta pentru obţinerea de feedback preţios din partea jucătorilor şi eliminarea majorităţii bugurilor. Până de curând însă, ca cineva să ia parte la un beta, trebuia să precomande respectivul joc. Battlefront este însă excepţia de la regulă, conform unui comunicat al celor de la EA. Astfel, cei care vor să-şi formeze o părere despre produsul final înainte să investească bani în el, o pot face fără nici un fel de emoţii.

,,Acum că am anunţat oficial beta-ul, cei mai mulţi dintre voi ard de nerăbdare să afle cum pot avea acces. Suntem încântaţi să afirmăm că beta-ul este deschis tuturor!” Astfel, pe parcursul lunii viitoare, când va începe beta-ul, nu contează dacă vă aflaţi în posesia unui PS4, Xbox One sau PC, cu toţi veţi putea vedea la prima mână cu ce se mănâncă această transpunere în mediu virtual a francizei Star Wars. În mod evident, EA speră ca acest gest generos vă va motiva să cheltuiţi banii voştri pe versiunea finală a Star Wars Battlefront, dar nu vă obligă nimeni şi asta e cel mai important. Pentru că în Battlefront nu este vorba doar de o experienţă online multiplayer, vă veţi bucura să aflaţi că până şi în beta veţi putea experimenta componentele offline – single player ale titlului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: