Primele videoclipuri cu acțiunea din Star Wars Battlefront

Varianta ”Alpha” a jocului Star Wars Battlefront este testată în prezent, iar primele videoclipuri nu au întârziat să apară.

Anul acesta, Star Wars Battlefront a fost cel mai popular joc la E3. În cadrul evenimentului, jucătorii au putut asista la un videoclip extrem de interesant d în care Luke Skywalker și Darth Vader erau puși față în față la un moment dat. Între timp, Star Wars Battlefront a început să fie testat de către jucători din toată lumea, una dintre condiții fiind, însă, că aceștia nu au voie să publice conținut din interiorul jocului pe internet.

După cum probabil era de așteptat, aceștia au încălcat termenii, folosindu-se de twitch și YouTube pentru a ne arăta câteva minute de gameplay.


Deși se află în stadiul alpha, jocul arată foarte bine din punct de vedere al graficii. Materialele video erau înregistrate atât în timpul misiunilor single-player, cât și în timpul marilor bătălii online între mai mulți jucători. După cum relatează Verge, misiunile single se vor baza pe eliminarea valurilor de soldații imperiali, iar pe parcurs veți putea colecta holograme, care vă vor îmbunătăți performanțele pe câmpul de luptă.

După cum era de așteptat, EA a luat măsuri împotriva acestora, eliminând videoclipuri de pe YouTube. Unii jucători au fost chiar scoși din programul de testare în timpul stream-urilor pe Twitch. Chiar și așa, EA nu poate face față cantității mari de conținut publicat, iar în acest moment sunt numeroase înregistrări disponibile pe internet.

Bogdan Cristea
09:18 03.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video