Star Wars Battlefront Beta a fost extins: când va lua sfârșit

Star Wars Battlefront Beta a fost extins: când va lua sfârșit

Cei de la EA au decis să ne facă o surpriză frumoasă și au extins perioada de testare a beta-ului pentru Star Wars Battlefront.

Cu aproximativ o lună înainte de lansarea oficială, putem spune foarte clar că Star Wars Battlefront arată bine. Deși unii poate s-au îndoit în legătură cu potențialul acestui joc, beta-ul a demonstrat că acest are potențialul de a deveni un succes uriaș pentru EA. Beta-ul este disponibil de câteva zile și trebuia să ia sfârșit în ziua de 12 octombrie. Cei de la EA, însă, ne-au făcut o surpriză frumoasă și au extind perioada de testare cu încă o zi. Astfel, conform Polygon,  Star Wars Battlefrint Beta va fi disponibil până pe 13 octombrie.

După cum probabil știți, jocul vă permite accesul la trei moduri diferite. Două dintre acestea sunt multiplayer, unul este singleplayer. În modul single veți fi nevoiți să supraviețuiți unor valuri de stormtrooper-i și vehicule AT-ST. Vor fi doar șase valuri, însă jocul complet va include nu mai puțin de 15. Acesta este probabil cea mai bună metodă pentru a vă obișnui cu jocul. Stormtrooper-ii, după cum era de așteptat, au probleme uriașe cu ținta și vă puteți, de asemenea, perfecționa strategia de atac a unui AT-ST.

Modurile multiplayer, însă, sunt cele mai distractive. Într-unul dintre ele vă găsiți pe un câmp de luptă pe care vor cădea capsule la anumite intervale de timp. Scopul final este acela de a captura cât mai multe capsule. Celălalt mod reproduce bătălia de pe Hoth, de la începutul Episodului V, atunci când trupele imperiale, însoțite de ”Imperial Walkers” (Pășitori Imperiali) au atacat baza rebelilor.

Aici veți avea ocazia de a controla TIE fighter-e, Interceptor-e, X-Wing-uri, A-Wing-uri, aeronave T-47 Airspeeder, AT-ST-uri și AT-AT-uri (Imperial Walker) pentru o perioadă limitată de timp. Dacă aveți noroc, veți putea juca și cu Luke Skywalker și Darth Vader.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: