07 oct. 2015 | 14:55

Primele păreri despre Star Wars Battlefront

Gaming
Primele păreri despre Star Wars Battlefront

Varianta Beta jocului Star Wars Battlefront va fi disponibilă de mâine, însă unii deja au apucat să o testeze.

Star Wars Battlefront este unul dintre cele mai așteptate jocuri de la EA din ultima perioadă. În cazul în care sunteți fani ai universului Star Wars, probabil știți că jocul vă dă opțiunea de a juca atât în modurile single-player și co-op, cât și în modul multi-player. În cazul primelor două, veți avea de-a face cu mai multe valuri de inamici controlați de calculator cărora va trebui să le faceți față. În cazul ultimului, veți lua parte la bătălii imense cu alți jucători, având ocazia de a lupta de partea rebelilor sau de partea forțelor imperiale.

Beta-ul care va fi disponibil de mâine vă dă șansa să încercați jucați împotriva altor jucători în bătăliile online. Mai mult decât atât, o imagine apărută pe site-ul Kotaku ne confirmă faptul că modul co-op va fi disponibil atât online, cât și local. Astfel, dacă dețineți două controllere diferite pentru o consolă, va fi activată funcție split-screen.

[related]

Din câte se pare, mediul înconjurător și armele au fost extrem de bine recreate. Acestea din urmă prezintă unele imperfecțiuni care contribuie la crearea unei atmosfere similare celei din primele trei filme. Jetpack-urile par a fi extrem de utile, deși durează ceva timp până când vă veți obișnui cu acestea. De asemenea, armele nu vor avea nevoie de reîncărcare. În schimb, veți fi nevoiți să utilizați rafale mici, pentru ca acestea să nu se supraîncălzească. În caz contrar, nu le veți putea folosi timp de câteva secunde, o eroare care v-ar putea costa mult.

Unul dintre cele mai interesante moduri pare a fi Walker Assault, care are loc pe planeta Hoth. În cazul în care sunteți rebeli, veți putea chema bombardiere de tip Y-Wing pentru a distruge vehiculele AT-AT (Imperial Walkers). Trupele imperiale, de cealaltă parte, vor fi nevoite să le protejeze. Obiectivele se schimbă pe parcurs, în funcție de progresele înregistrate de fiecare parte.

Așa cum ați putut vedea într-un trailer apărut în urmă cu câteva săptămâni, pe parcursul jocului veți avea șansa de a vă întâlni cu Luke Skywalker sau Darth Vader. Pentru moment, Beta-ul a fost accesibil unui număr foarte mic de persoane, însă de mâine, oricine îl va putea încerca, deoarece nu este nevoie de înregistrare.