Sony Xperia Z5 nu a ajuns încă ”la tarabe”, dar deja are prețul redus

Sony Xperia Z5 nu a ajuns încă ”la tarabe”, dar deja are prețul redus

Sony Xperia Z5, Z5 Compact și Z5 Premium abia ce au fost anunțate, dar deja în unele locuri pețurile date inițial au fost micșorate considerabil.

Toate cele trei dipozitive de la Sony, prezentate la IFA 2015, sunt telefoane bune, ele nu reușesc să se facă remarcate cu mare lucru când vine vorba de competitori (cu display-ul 4K o face versiunea Premium, dar diferențele între QHD și 4K sunt aproape insesizabile pe un display atât de mic), sau chiar de modelele anterioare lansate de Sony. Sigur, acum există scanner  de amprente și butoanele s-au mutat nițel, dar atât.

Iar dacă, inițial, prețurile pentru cele trei telefoane erau destul de mari, acum au niste ”scoruri” mai decente, potrivit TechRadar. Mai exact, când au apărut în magazinul online Sony UK, smartphone-urile aveau următoarele prețuri: 549 lire pentru Z5 Compact, 599 lire pentru Z5 și 699 lire pentru Z5 Premium.

Acum, prețurile sunt mai mici cu 50 de lire pentru versiunea simplă și pentru cea Compact, iar prețul versiunii Premium a scăzut cu 70 de lire.

Cu toate că vestea poate părea îmbucurătoare pentru cei care sperau să-și ia un astfel de telefon, s-ar putea să fie semn că problemele companiei japoneze pe piața telefoanelor să fie mai mari decât ne imaginam.

Am întrebat reprezentanții Sony care e motivul pentru scăderea de preț și așteptăm un răspuns.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: