24 iul. 2015 | 14:09

Sony Xperia Z5 ar putea avea specificații cu mult sub așteptări

ACTUALITATE
Sony Xperia Z5 ar putea avea specificații cu mult sub așteptări

Conform unor informații apărute de curând, Sony Xperia Z5 ar putea beneficia de același ecranul Full HD pe care l-au văzut și modelele precedente.

Nu este un secret faptul că afacerea cu telefoane a celor de la Sony nu se descurcă foarte bine. Terminalul japonezilor nu a fost promovat la fel ca celelalte modele, iar mulți se așteptau ca Z5 să fie un flagship în adevăratul sens al cuvântului. Un User Agent Profile apărut de curând, însă, ne arată că telefoanele pregătite nu sunt pe măsura așteptărilor. După cum scrie Phonearena, ar putea fi vorba despre Sony Xperia Z5 și Xperia Z5 Compact.

Ambele telefoane, ale căror denumiri sunt, pentru moment, E6603 și E5803, ar putea fi dotate cu Snapdragon 810, procesor despre care se știe că are anumite probleme legate de supraîncălzire. E6603 ar putea fi chiar Xperia Z5, în timp ce E5803 ar putea fi Xperia Z5 Compact. Respectivul User Agent Profile menționează și rezoluțiile ecranelor celor două dispozitive: varianta standard ar putea avea un ecran Full HD, iar cea Compact, unul HD.

Alte zvonuri indicau în trecut o baterie de 4.500 mAh și o cameră foto de 20 de megapixeli. De asemenea, se credea că telefonul ar urma să beneficieze de Snapdragon 820, acesta urmând a remedia multe dintre problemele cu care s-a confruntat modelul 810.