Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Respectând o tradiţie începută în urmă cu câţiva ani, cei de la Sony s-ar putea să micşoreze semnificativ un Sony Xperia Z4 pentru a vi-l vinde ca .

Nu avem încă o dată de lansare pentru Xperia Z4 Compact şi nici nu a fost confirmat oficial. Cu toate acestea, au început să circule tot mai multe zvonuri referitoare la micul gigant. Cele mai recente dintre ele au fost publicate de website-ul rusesc MobilTelefon. Acestea au făcut referire la iminentă lansare ce ar putea avea loc în doar câteva săptămâni.

În urmă cu mai puţin de o lună, Sony a făcut public în Japonia noul . Nu este neapărat un dispozitiv revoluţionar, dar reuşeşte să se plaseze pe aceeaşi linie cu celelalte vârfuri de gamă din piaţă de la concurenţă.

Pentru a nu neglija amatorii de telefoane mai micuţe, în ultimii ani, japonezii au lansat şi modele mai mici în seria Xperia Z. Conform celor de la MobilTelefon, Xperia Z4 Compact ar urma să facă parte din colecţia de vară a operatorului asiatic NTT DoCoMo.

Dacă zvonurile se confirmă, Xperia Z4 Compact ar trebui să poate fi achiziţionat în diverse colţuri ale mapamondului începând cu 13 mai. La capitolul hardware ar urma să fie definit de puternicul SoC Snapdragon 810 şi de o cameră principală de 20,7 megapixeli pe care am întâlnit-o deja în alte câteva telefoane marca Sony.

Nu ştim încă diagonala ecranului pentru acest compact, dar ar trebui să fie semnificativ mai mică decât cei 5,2 inci ai Xperia Z4. Rămâne se vedem dacă îşi va menţine şi rezoluţia nativă Full HD a panoului. Preţul ar putea fi un alt element cheie pentru succesul acestui gadget ipotetic, dar momentan nu a fost vehiculată nici o valoare.

Citește și:
Etichete: