Sony lansează un proiector 4K pe care îl vei dori în casa ta

Sony lansează un proiector 4K pe care îl vei dori în casa ta

Sony lansează proiectorul 4K Ultra Short Throw, dar spre deosebire de toate celelalte modele disponibile pe piață acesta se remarcă prin design și modul în care se integrează în sufrageria ta.

Sony susține că noul său proiector este reprezentativ pentru conceptul smart living ”Life Space UX”. Acesta transformă spațiul de lucru sau locuința într-un mediu al noilor experiențe, conform comunicatului remis „Playtech“. Sony va aduce proiectorul 4K Ultra Short Throw în Europa în cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Proiectorul Ultra Short Throw plasat la baza unui perete este capabil să redea imagini de 147 inci la rezoluție 4K (de patru ori mai detaliate decât varianta full HD), creând astfel o experiență spectaculoasă în momentul vizionării unui eveniment sportiv sau a unui film. Proiectorul poate transforma pereții în ecrane de cinema, galerii de artă proiectată sau ferestre virtuale care duc către peisaje spectaculoase.

Folosește o sursă Laser Light pentru acuratețea culorilor și pentru luminozitate optimă, iar aceasta permite atingerea luminozității maxime într-un timp mai scurt decât lămpile clasice ale proiectoarelor și este de zece ori mai durabilă.

Ultra Short Throw 4K

 

Citește și: