Sony aduce în România televizorul 4K mai subțire decât telefonul tău

Octavian Palade
Octavian Palade
14:04 14.07.2015

La CES 2015, japonezii de la Sony au impresionat pe toată lumea cu un TV cu rezoluție 4K. Nu calitatea imaginii a dat presa de specialitate pe spate, ci grosimea foarte redusă a gadgetului.

În cadrul unui eveniment special, Sony a anunțat disponibilitatea pe piața locală a noii game de televizoare BRAVIA cu Android. Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD cu Sony Android TV , cu diagonale de la 43 la 85 inchi și 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse între 32 și 65 inchi. Astfel, 21 din cele 29 de modele de televizoare BRAVIA  anunțate de Sony funcționează cu cea mai flexibilă platformă disponibilă pe piață, Sony Android TV.

Toate TV-urile din noua gamă BRAVIA dispun de tehnologii de ultimă oră, menite să îmbunătățească calitatea imaginii, a sunetului, dar și experiența utilizatorilor. Procesorul de imagine X1 nou lansat în 2015, aduce o calitate a imaginii foarte bună la nivel de contrast, claritate și culoare. Acesta analizează în detaliu calitatea semnalului indiferent de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K.

Tehnologia High-Resolution Audio își face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 încorporată în televizoarele X94C și X93C și promite o experiență audio superioară. 

Sony Android TV îți oferă acces pe ecranul din sufragerie la cea mai mare și într-o continuă dezvoltare platformă de aplicații disponibilă pe piață și îți permite să explorezi o gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații și multe altele. Funcția de căutare vocală poate fi utilizată pentru a naviga prin conținut sau a controla televizorul și care se activează cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu „touch pad”, a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google Cast poți “trimite” simplu și rapid, chiar si de pe iOS, conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

Vedeta serii a fost, însă, modelul 4K ultrasubțire X90C. Acesta are, în cel mai subțire punct, o grosime de numai 4.9 mm, însemând că este mai subțire decât multe dintre smartphone-urile de pe piață. Procesorul de imagine, sistemul de ventilație și difuzoarele sunt incorporate în partea de jos a ecranului, care este ceva mai groasă, dar modelul rămâne oricum impresionant.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI