01 mai 2015 | 11:47

Smartphone-urile ne ocupă tot timpul: Imaginile care te vor pune pe gânduri

ACTUALITATE
Smartphone-urile ne ocupă tot timpul: Imaginile care te vor pune pe gânduri

În condițiile în care smartphone-urile devin din ce în ce mai populare, o serie de imagini prezintă efectele pe care le au acestea asupra societății.

În ultimul timp, din ce în ce mai mulți artiști atrag atenția, prin diverse metode, asupra modului în care smartphone-urile au influențat societate. După cum au remarcat mai multe persoane pe internet, smartphone-urile ne-au adus mai aproape ca oricând și, totuși, suntem mai departe ca niciodată. Acestea ne-au conectat cu milioane de persoane, dar nu trebuie uitate efectele mai puțin plăcute pe care le-au avut.

Publicate recent pe site-ul BoredPanda, imaginile de mai jos scot în evidență într-un mod foarte interesant aspectele mai puțin plăcute ale societății conectate. Nu trebuie, însă, să uităm de schimbările în bine care au fost aduse de dispozitivele inteligente. Unul dintre principalele beneficii a fost accesul mai ușor la rețelele sociale, iar site-uri precum Facebook și Twitter au avut o importanță uriașă, atrăgând atenția comunității internaționale asupra evenimentelor majore. Puteți citi mai multe despre acest subiect pe Playtech aici.