Smart ForTwo a fost transformat în limuzină și a devenit „ForSix”

Cea de-a 66-a ediție a salonului auto de la Frankfurt va aduce în atenția publicului tot felul de ciudățenii, dar cred că limuzina Smart va fi în topul clasamentului.

Deși nu este prima dată când mașina pitică a celor de la Daimler AG este transformată într-o limuzină, de data aceasta rezultatul este unul foarte reușit, deși ciudat. Tranformarea este făcută de o companie nemțească denumită simplu „Limouzine” care și-a dorit să demonstreze că mașina construită pentru traficul urban aglomerat poate fi transformată într-o mașină demnă să transporte cele mai celebre VIP-uri.

Cu șase roți dotate cu jante de 18 inci, amplasate așa încât mașina să atingă o lungime de 5,5 metri, acest Smart ieșit din comun este echipat cu compartimente pentru șampanie, lumină ambientală albastră, tapițerie din piele și deschideri pentru aerisire suplimentare.

Șase peroane pot profita de experiența unică de a călători cu un Smart ForTwo care este de fapt „ForSix”. Potrivit celor de la Le Blog Auto, detaliile tehnice vor fi făcute publice odată cu lansarea oficială din cadrul salonului auto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: