Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii și e disponibil în România

Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii și e disponibil în România

Skylanders SuperChargers este începând de azi disponibil în magazinele din România, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing.

Seria Skylanders este cunoscută pentru faptul că îmbină figurine reale cu personaje virtuale pentru a creea o experiență inedită pentru copii.

Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oară de vehicule care prind viață alături de eroii binecunoscuți.

Copiii pot utiliza aceste noi vehicule în joc, folosindu-se de ele în luptă, pentru curse sau chiar bătălii aeriene. Dezvoltat de Vicarious Visions, Skylanders SuperChargers oferă un nou tip de gameplay, bazat pe o poveste fascinantă și o aventură ce te ține lipit de controller, fie că străbați Skylands pe jos, pe roți, pe apă sau prin aer angajat fiind într-o grămadă de activități, de la lupte, puzzle-uri și mini jocuri până la aventuri prin ținuturi pline de surprize.

Skylanders SuperChargers vine cu o serie de eroi complet noi, numiți SuperChargers, cu mișcări noi, o serie de atacuri puternice și arme noi. Acești SuperChargers au abilități noi care îi vor ajuta pe Portal Masters să lupte împotriva lui Kaos. În total, 20 de SuperChargers și 20 de vehicule se vor putea achiziționa pentru noul joc Skylanders.

Jucătorii vor putea aduce modificări vehiculelor sau le vor putea echipa cu arme din ce în ce mai puternice. Pentru cea mai bună experiență, jucătorii pot combina un erou SuperCharger cu un vehicul anume pentru a crea o combinație SuperCharged, deblocând astfel o nouă modificare ce îmbunătățește major performanța celor doi. Nu numai că poți folosi un vehicul în joc, dar multe vin cu părți mobile pentru ca cei mici să le poată folosi pe post de jucării și când nu se joacă Skylanders. De asemenea, Skylanders SuperChargers include suport pentru cele peste 300 de jucării Skylanders lansate până în prezent, astfel încât toți acești eroi pot pilota noile vehicule pe pământ, pe apă sau prin aer.

Povestea din noul joc Skylanders se axează pe eforturile lui Kaos de a controla Skylands. În încercarea lui de a-i elimina pe Skylanders, Kaos dezlănțuie cea mai sinistră armă construită vreodată – Doomstation of Ultimate Doomstruction – capabilă să consume cerul. Din fericire, Master Eon a observat la timp avertismentele și a alcătuit o echipă de eroi Skylanders capabili să piloteze o flotă de vehicule ce se deplasează pe pământ, pe apă și prin aer și care îi pot ajuta să îl oprească pe Kaos.

Skylanders SuperChargers este acum disponibil prin intermediul Altex și Media Galaxy pentru Xbox 360 și Xbox One, PlayStation 3 și PlayStation 4 și Wii U la prețuri începând de la 249.90 RON pentru versiunile Starter Pack Standard Edition și de la 299.90 RON pentru versiunile Starter Pack Dark Edition, în timp ce o aventură separată vă așteaptă pe Wii și 3DS. Adițional, experiența completă Skylanders SuperChargers este de asemenea disponibilă și pentru tabletele iPad.

skylanders superchargers

Citește și:
Etichete: