Singurul accesoriu de care vei avea nevoie pentru a fi un agent secret

Fanii filmelor James Bond, care pe lângă pasiunea pentru filmul de acțiune, dețin și conturi importante în bănci, au un motiv de bucurie. Britanicii de la Aston Martin au anunțat lansarea modelului DB9 GT Bond Edition.

Mașina este varianta comercială a celei folosite în celebrul film. Chiar dacă nu are scaune care te catapultează, numere de înmatriculare care se schimbă automat, sau aruncător de rachete, acest model nu duce lipsa de elemente care să amintească de agentul 007.

Chiar vopseaua mașinii este numită „Spectre”, după numele utimului film din serie. De asemenea, aceasta are niște jante superbe de 20 de inci, vopsite în negru, cu accente de diamant. Logo-ul Bond 007 este prezent pe pragurile mașinii, dar și între scaunele din spate. Motorul V12 cu 540 de cai putere este conferă forța necesară pentru urmăriri în trafic. Pentru prinderea răufăcătorilor, evident.

Potrivit celor de la Car and Driver, cumpărând această mașină, cei de la Aston Martin țin să te răsplătească pentru alegerea făcută. Astfel, îți oferă accesorii cu ajutorul cărora te vei simți exact ca un agent secret. Cadourile includ un set de geamantane Globe Trotter și un ceas Omega Seamaster Aqua Terra „James Bond Limited Edition”, care separat costă șapte mii de dolari.

Pentru a te bucura de toate astea, va trebui să scoți din buzunar suma de 237,007 dolari (de observat ultimele trei cifre). Așadar, ar trebui să ai un buzunar foarte, foarte mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: