Siam 7X, un smartphone de pe Kickstarter ce merită cumpărat

Siam 7X, un smartphone de pe Kickstarter ce merită cumpărat

Deși există puține smartphone-uri ce își au începutul pe Kickstarter, Siam 7X este un telefon care s-ar putea să facă valuri înainte de finele lui 2015.

Indiferent dacă sunteți fani Samsung, LG, Huawei sau HTC, nu trebuie să fiți experți hardware pentru a realiza că majoritate smartphone-urilor lansate în ultimii ani împărtășesc cea mai mare parte a configurației hardware, mai ales când vine vorba de terminale de top. Din fericire, există și companii care încearcă să facă ceva diferit.

După cei i-am văzut pe cei de la Yota încercând să ne tenteze cu primul smartphone cu două ecrane, pe o parte și alta a telefonului, acum a venit rândul celor de la Siam de a realiza ceva similar. Siam 7X este încă un exemplu de telefon care, deși pe partea din față a gadgetului găzduiește un panoul color de 5 inci cu o rezoluție de 1280 x 720, pe partea din spate are un display eInk de 4,7 inci protejat cu Gorilla Glass pentru a fi rezistent la zgârieturi. Astfel, puteți folosi telefonul în mod obișnuit când e vorba de navigat pe internet sau vorbit, dar puteți beneficia de un spor semnificativ de autonomie dacă vreți doar să consultați o listă de cumpărături, să vă uitați pe programările din calendar și nu numai. siam-7x-640x311

Tot la capitolul funcții inovative intră un sistem biometric ciudățel de autentificare ce implică urechea voastră – earprint recognition technology. Printr-o altă tehnologie intitulată Descartes Biometric Helix System, dacă vreți să faceți un selfie, este suficient să ridicați telefonul în dreptul feței, iar camera frontală de 8 megapixeli se va activa automat pentru a facilitate procesul.

În rest, vorbim de un octa – core de 1,3GHz pe 64 de biți de la MediaTek, suport pentru două SIM-uri și comunicații prin LTE. Bateria este de 2100 mAh, iar spațiul de stocare poate fi extins printr-un microSD. Primele unități vor fi livrate în decembrie 2015, iar dacă sunteți încântați de combinația descrisă mai sus, vă puteți înscrie și voi la un exemplar folosind pagina de Kickstarter a proiectului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI