Telefonul cu două ecrane care va concura cu Yotaphone 2

Telefonul cu două ecrane care va concura cu Yotaphone 2

Siswoo Darkmoon 9 este cel mai nou telefon cu două ecrane de pe piață și va fi un concurent pentru mai cunoscutul Yotaphone 2.

În urmă cu ceva timp, rușii de la Yota Devices erau singurii care fabricau un telefon performant dotat cu două ecrane. Ecranul principal AMOLED era completat de unul secundar E-Ink, ideal pentru citit în condițiile în care doriți să economisiți din bateria telefonului. Acum, Yotaphone 2, cel mai nou smartphone produs de aceștia, va avea un competitor serios pe piață. Siswoo Darkmoon 9.

Conform site-ului Android Headlines, Siswoo Darkmoon 9 beneficiază de un ecran LED de 5 inci cu rezoluție Full HD pe față, completat de unul de 5 inci E-Ink pe spate cu rezoluție de 960 x 540 de pixeli. Ambele sunt protejate de Gorilla Glass 3. Din punct de vedere al specificațiilor, Siswoo Darkmoon 9 se poate lăuda cu un procesor octa-core MediaTek MT6752 de 1,7 GHz, pe 64 de biți, alături de 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB.

siswoo darkmoon 9 1

Bateria telefonului va avea o capacitate de 3.000 mAh și va asigura o autonomie foarte bună, mai ales în condițiile în care ecranul secundar este folosit des. Siswoo Darkmoon 9 acceptă două cartele SIM, iar pe lângă conectivitatea 4G și NFC, acesta suportă și reîncărcare wireless de tip Qi.

Camera foto principală este una de 13 megapixeli, iar cea secundară este de 8 megapixeli. Până la acest moment, nu s-a aflat încă unde va fi comercializat telefonul, când va apărea în magazine și cât va costa. Pentru a afla mai multe informații, puteți vizualiza materialul de mai jos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: